
Deg
5dl mjöl
ca 1,5 dl vatten
Fyllning:
Alla möjliga olika grönsaker kan användas, finhackade.
ex kål, svamp, vårlök, bambu, ingefära, zuccini, lök, morot
Eventuellt malet kött (jag använder kycklingfärs)
Mörk soja och sesamolja
Ångkok dem, stek dem eller koka dem.
Ångkokt är godast
Sås
3 delar soya
2 delar rödvinsvinäger
1 del sesamolja
eventuellt chili garlic paste, socker, ingefära, vårlök
eller kinesisk vinäger + springroll sås
3 delar soya
2 delar rödvinsvinäger
1 del sesamolja
eventuellt chili garlic paste, socker, ingefära, vårlök
eller kinesisk vinäger + springroll sås
Att frysa dem - lägg dem på plåt med bakplåtspapper. när de e frysta kan du lägga ner dem i påsar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar